Kinabuffé!!!

Ikväll är Thessan och jag bjudna på kinabuffé av bröderna Eriksson. Dem är så fruktansvärt snälla och dem bästa vännerna man kan tänkas ha:) Det ska bli gott, för det var bra längesedan man åt kinamat nu. Sist var väl i Uppsala för 2 år sedan..

Så nu ska det sitta fint med en kinabuffé.

Det blir mer skrivet ikväll om jag har tid och lust!!


Puss & Kram

En helt vanlig dag!!!

Nu är jag här igen!! Det var ett tag sedan sist. Men nu ska jag försöka att skriva lite. Det har inte hänt så mycket sedan jag skrev här förra gången. Jag har målat 2 st tavlor med Ed Hardy motiv på. Sedan blir det loppis här den 6 Februari. Som vi tänkte vara med och sälja lite prylar på.

Men ska jag skriva om dagens bravader. Idag tänkte jag att jag skulle sortera sakerna till loppisen, så det är någelunda ordning i kartongerna. Och sedan blir det väl målning kanske, men först av allt så ska det bli någon mat att äta.. Om jag inte har fel så kommer väl Pelle & Mia upp och hälsar på med lillpojken. Det är trevligt att dem kommer och hälsar på, för det har inte varit så bra vårat umgänge förr. Men nu är det glömt och försvunnet.

Jag ska lägga in några nya bilder här, på mina tavlor och teckningar. Och så några på mig, och på gumman och mig:)


 





 










Så det var alla bilder för den här gången:)


Hejsvejs!!!


Biokväll!!!!

Idag ska gumman och jag på bio. För vi tänkte utnyttja fribiljetterna som går ut nu i slutet av januari. Vi ska se filmen Snabba Casch. Det ska bli trevligt tycker jag. För det var nästan 3 år sedan vi gick på bio senast. Och det var i Västerås med Angelica och Daniel.

Så vi tänkte åka vid halv sju hemmifrån så vi hinner äta på Max, och handla lite gott till bion. Men innan vi åker ska det städas och plockas upp lite här hemma. Så det är rent och fint när man kommer hem ikväll.

Så det är väl dax att sätta fart med sysslorna då!!!!

Hejsvejs!!!





KÄRLEK!!

RSS 2.0