Upp i ottan!!

Idag klev jag upp 05:45. Jag skulla ta och tvätta, och det har gått väldans bra hittills. Har bara 2 maskiner kvar som jag har lagt i och startat. Ska gå ner om en stund och kolla efter om dem är klara. Thessan sover fortfarande, jag har försökt att väcka henne, men utan framgång.


Sen blir det väl att ta an städningen efter tvätten då förstår jag. Men det är så tidigt på dagen, så det gör ingenting om jag slutför alla sysslor. För då har man ju hela dagen på sig att göra något annat kul. Ska väl fortsätta på mitt cd-ställ som jag håller på att måla på kanske. Det blir en lilja på en sida. Och den andra sidan vet jag inte riktigt vad det blir än.

Syrran ville att jag skulle måla 2 bord till hennes båda söner i julklapp. Och det ska bli kul tycker jag. Hon ville att jag skulle måla Nalle Puh på borden. Så då har man lite jobb att göra ett tag framöver. Men det är bara kul att ha något att göra. Nej, nu ska jag ta och försöka att väcka Thessan för tredje gången. Så får jag se om jag lyckas den här gången då:)


Vi hörs alla nära och kära!!


Slappdag!!

Ja, idag har vi inte gjort någonting. Det ända vi har gjort är, gått ner till affären, lagat mat, ätit och jag har börjat att måla på cd-stället. Men det är skönt att ha en dag, och bara slappa och bara vara. Jag satt nyss och pratade med en kompis som heter Emil på facebook. Och han sa att det var inga problem att du började att praktiksera hos oss. Så nu får vi hoppas att det löser sig på jobbfronten.. För nu är det dax att göra någon nytta om dagarna. Nu när det börjar bli vinter tycker jag att det är skönt att ha ett jobb att åka till..

Men nu blir det idol!!

Utmaning!!

Utmanad av: Theresé
regler:
det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och
berätta det för dem. varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! alla
svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! om personen som utmanade dig har ett namn
som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar
(förutom på fråga 1)! lycka till!

1. vad heter du? Erik
2. ett ord på fyra bokstäver: Ekar
3. flicknamn: Elin
4. pojknamn: Evert
5. yrke: Elektriker
6. färg: Ekbrun
7. klädesplagg: Everestjacka
8. mat: Entrecoté
9. sak i badrummet: Eyliner
10. plats/stad: Enköping
11. en orsak att vara sen: Efterfest
12. något man skriker: Elaka jävel
13. film: Eldstorm
14. något man dricker? En kall öl
15. band: Effekt
16. djur: Elefant
17. gatunamn: Emausgatan
18. bil: E-type 68 jaguar
19. sång: Every little thing

Jag utmanar: Kristin Gunnel och dem som läser min bogg!!


Lycka till!

lista

VAD FÖR SORTS BARN ÄR DU

jag har:

[x] pappa

[x] mamma

[] styvmamma

[] styvpappa

[] styvsyskon

[x] bror

[X] syster

[ ] brorson/brorsdotter

[X] systerdotter/systerson

[X] Har husdjur

[x] mer än 4 kusiner

Antal: 7

 

[x] telefon

[x]DUSCH !/ badrum

[] eget rum

[ ] swimmingpool

[X] badkar

[ ] gästrum

[x] bärbar/laptop

[x] egen tv

Antal: 5

 

[X] en halvbred säng

[x] mer än 4 par skor

[x] klocka

[ ] xbox 360

[ ] ps2

[X] Radio

[X] hemmabio

[x] ljudförsärkare

[ ] guitar hero

[ ] dj

[ ] gameboy

[ ] gamecube

[ ]pokerset

[ ] basketkorg

[ ] pingisbord

Antal: 6

 

[x] stereo på rummet

[X] cd spelare

[] sommarjobbat

[X] shoppar en gång i veckan

[x] har dyr parfym

[x] MSN

[x] kamera

[x] mobil

Antal: 7

 

[ ] scooter/moped/fyrjuling/cross

[ ] keyboard

[x] gitarr

[ ] annat instrument

[x] rest utomlands

[ ] rest till Europa

[x] har 1000 kr

[X] träffat en kändis

[] dyra smycken

[ ] platt/locktång

[ ] varit på hawaii

[ ] turkiet

[ ] AFRIKA

[] GREKLAND

Antal: 4

 

[X] hemmagjord mat varje dag

[] suttit i en limosin

[] helikopter

[x] egen laptop

[x] egen dator

Antal: 3

 

[ ] minst två bilar i familjen

[ ] husbil/vagn

[x] jag har bil

Antal: 1

 

1-15 Ghetto barn

16-25 vanligt barn

26-35 bortskämt barn

36+ klassens snobbarn


Fredag!!!

I dag har vi inte gjort så mycket. Vi har varit ute i skogen och plocket en korg svamp till syrran. Sedan har vi duschat respektive badat. Så nu väntar vi på att vi ska gå till brorsan och äta middag. Det ska bli trevligt. Och förmodlingen kommer  Thessans pappa hit ikväll redan. För vi ska fiska i morgon..

Nu ska jag göra mig klar för bortgången!!

Men jag skriver mer senare!!

Hejdå allihopa!!

Torsdag!!!

Jaha!! Då var det Torsdag då.. Dagen började med att jag gick upp Kl. 8:00. För att sen åka och fiska med Pelle. Vi var borta ett bra tag. Kom väl hem vid 3 tiden. Vi åkte till Anna-Lena, för hela gänget satt där hemma när vi kom. Sen drog gumman och jag ner till affären, och handlade lite. Det blev mjölk, kaviar, bröd, en gurka räkor. Räkorna kan ni nog lista ut var jag ska ha dem till hehe..

Det var längesedan jag målade nu, jag tror att jag ska gå på ett bord ugen nu. Men jag vet inte vad jag ska måla. Jag har suttit i flera dagar 0ch kollat ut ett motiv, men jag har en det är väl bara att leta vidare det förstår jag..





Jag älskar mina nära och kära, och min underbara sambo Theresé!!!


Hejssvejs!!!

En helt vanlig måndag!!

I dag vaknade vi tidigt. Vi åt rostade mackor, och sen gick vi över till Pelle (brorsan) en sväng. Sen åkte vi och fiskade, vi var ute i nästan 5 timmar. Sen efter fisket, så tänkte vi plocka svamp. Men vi tyckte att det blev så sent, så vi ska göra det i morgon istället. Och när vi kom hem. Så gjorde vi iordning räksmörgåsar. Det är så förbannat gott!!!


Just nu sitter vi i soffan med levande ljus, och myser lite.

Puss och kram

Ekebyboda marknad mm!!!

I dag började dagen med att vi vaknade av att Golle kom in som en raket till oss i sovrummet, och började hoppa och slicka oss ansiktena. Så det var ju bara att knata sig upp ur sängen och gå ner. Sen bytte jag lina på Kristers fiskerullar, och sedan vidare ner i duschen.

Sen var det bara att vänta in morsan och farsan. Och sen hoppa in i bilen och åka emot Uppsala och Ekebyboda marknad. Det var faktiskt kul att gå där runt knallarna och kika. Jag tror att jag gjorde mitt bästa köp någonsin i dag. Jag köpte en fiskerulle för 10 kronor... Och sen fick jag målar penslar och 2 fiskedrag av morsan.

Thessan fick en fin drake. Sen åkte vi tillbaka till Huddunge för att packa bilen, och sätta katterna i burarna, och sen åka hemmåt. Sen när vi kom hem var det bara att bära upp alla saker till lägenheten, för att sen åka vidare till Kågbo för att hämta tv:n som vi har fått av morsan och farsan. Så nu har vi äntligen en stor tv!!


Hejsvejs!!!


Fisketur!!!

Idag blev det en fisketur. Krister vaknade före mig imorse, så när jag klev upp så hade han gjort matsäck. Så det var bara för mig att klä på mig och fylla en 50cl colaflaska med dricka och dra iväg.

Så vi åkte vid 9-9:30 tiden ungefär. Vi kom ut till bryggan vid 10 tiden. Sen gjorde vi i ordning spöna och kastade ut. Efter en kvart 20 minuter så fick Krister sin första. Sen var det lungt ett bra tag. Men sen var det min tur att få en, men som vanligt så fick jag den när jag hade trassel på det andra spöet. Det är så TYPISKT denna fisk!!! Men sen rullade det bara på. 4 raka regnbågar. Men sen vart det heldött!! Men så här roligt har jag inte haft på länge när jag har fiskat där.

Dem ska plantera in 250 kilo nu på torsdag igen, det har inte varit en inplantering på en månad nu. Vi ska iväg imorgon igen, innan vi ska hem till Huddunge och träffa våra PUMOR hahahaha!!

Nu ska jag in i duschen, sen ska vi åka och köpa pizza. Krister bjussar!! Men då ska jag hjälpa han med veden sen...

Thessan!!! Jag älskar dig av hela mitt <3, och jag kommer alltid att göra det.

Puss & Hej!!!

RSS 2.0