Dan före dan, före dopparedagen!!!!

Jahopp!! Snart är det julafton igen då. Och i morgon bär det av till Huddunge. Där vi ska spela bingolotto på uppesittarkvällen. Sedan på torsdag ska vi fira jul tillsammans. Äta god mat, dricka gott. Blir väl ett par snappsar till maten också.. Jag ska ta med mig en liten plunta tänkte jag. Sen på juldagen ska vi fira jul hemma i Kågbo, med mor och far, bröder och systrar, och alla ungar... Idag ska jag duscha och raka mig tänkte jag. Så man är ser skaplig ut till all julfirande.

Sen blir det väl ett varv med snabeldraken innan vi åker i morgon också. För här hemma är man tvungen att dammsuga varje dag. För annars anfaller damråttorna oss.

Men vad gör man, när man vill ha rent och fint i sitt hem. Nu ska jag lägga ut några bilder, här på min blogg!!!






                         







                         


                          Alfred och jag!!


                          



                           Alfred




Ville



Jag




gumman

                            

                            
                          

                          








                          


En grå, grå dag!!!

Imorse blev jag väckt av att katterna hade race innne lägenheten. Jag gick upp för att försöka mad att dem skulle sluta. Och det fick jag TRODDE jag ja. Jag gick och lade mig igen, men jag hann inte mer än att lägga huvudet på kudden igen, så började dem igen. Då var det bara att kliva upp igen. Och då stod klockan på 07.30.. Då gick jag och slog på tv:n och datan istället. Jag gick igenom det gamla vanliga på datorn. För att sedan kolla lite på tv. Det var jakt & fiske och fiskedrag. Men sedan blev jag så trött, så jag slummra till en stund här på soffan.

För det är ju så TYPISKT att katterna gick och lade sig i sängen när jag hade klivit upp!!! Det var nästan som om dem grundlurade mig totalt...

Dagen i allmänhet har inte innehållt så mycket hittills. Bara lit måleri och en sväng till affären. Men jag ska väl ta tag i måleriet nu snart. Jag ska måla lite krukor till julklappar tänkte jag.. Jag har några som är klara..


Hej svejs!!!

RSS 2.0