Bäcklösen!!!

Idag vaknade vi kl 10.00. Vi klädde på oss, åt mat. Sedan for vi iväg till Bäcklösen, för att hjälpa bröderna Eriksson med att averka några granar och björkar. Dem blir så tacksam att man hjälper dem. Så det är bara roligt att göra det.

Sedan när det var klart så åkte vi in till Tierp och åt mat. Som tack för hjälpen så bjöd Eriksson grabbarna på maten. Det blev bennys grill!! När vi hade ätit klart, så åkte vi tillbaka och fikade och kollade på sällskapsresan.
Efter det så åkte vi hem och tvättade och plockade undan lite, innan vi åker i morgon (söndag) till först bäcklösen och kolla på fotboll. AIK och IFK Göteborg, och sen hem igen och hämta katterna, och dra vidare till Huddunge.


Här lägger jag ut några bilder ifrån kryssningen!!





I hytten:)




Uppe i baren<3





Baren:)





Vilka brudar:P





:D





Hahaha, den ända som var normal på denna bild var Sten:)


Våran bar:)

 


Nu var det ett tag sedan!!!

Nu var det tag sedan jag skrev här på min blogg. Så nu tänkte jag skriva ner lite. Det har inte hänt så mycket, förutom, att det har varit 2 st födelsedagskalas. Båda bröderna har fyllt 27 resp 34 år. Så nu är det bara kryssningen vi ser fram emot. Det blir jag, gumman, Anders, morsan och Sten. Det ska bli trevligt att åka över pölen igen. Det var längesedan nu... Det blir viking line den här gången.


Men nu åter till dagens bravader. Vi åkte till Tierp idag, och gratta brorsan som fyllde 34 år, det var mycket trevligt tycker jag. Men först var vi till odal och köpte kattsand och kattmat. Så nu har vi det i ett par månader eller mer.. Nu mer om kalaset då!! Det var jag, gumman, Pelle, morsan, farsan, Anders och Sten. Och vi snackade och hade det trevligt. Sedan snaggade jag av Anders (brorsan). Så när vi ska dit igen, då ska Thessan tona håret på han.. Sen vid 18 tiden så åkte vi hemmåt, och så gick jag upp till Pelle och kolla hockey och snackade. Och när vi hade kollat på 2 perioder, så kom Thessan upp med..

Men nu har jag inget mer att skriva om, mer än att jag ska bli farbror inom dem närmsta dagarna. Och det ska bli kul tycker jag:)

Hejsvejs allihopa!!


Fredagsmys!!

Idag började vi med att gå upp kl 08.00. Sedan drog vi till Tierp, för Thessan skull till AMS. Och jag åkte upp till brorsan en sväng medans. Sen när Thessan var klar så hämtade jag upp henne. För att sedan åka vidare till möbeln.  Där väntade vi in syrran och hennes familj. Det var trevligt att träffa dem. Sen var det bara att gå in och kolla vad dem hade att erbjuda. Jag, hittade 1 underställ, 1 påse gummisnoddar och 2 tunikor till Thessan. Sedan åkte vi allihopa och åt mat på Bennys. FY SATAN!! vad goda burgarna är där. Dem slår MAX tycker jag. Och när vi hade ätit, så drog vi hem till Kågbo en sväng. Sedan tog vi med oss morsan hem till oss. För hon ska följa med oss när vi fiskar imorgon. Och kolla på hockey på kvällen.

Nu på kvällskvisten så kom Pelle hem ifrån Uppsala. Där han har varit sedan igår. Han har varit med Mia på sjukhuset p.g.a grividiteten. Mer än så vill jag inte säga!!!

Pelle kom över en sväng. Och vi fikade, och snackade en hel del. det var trevligt!! Sedan gjorde vi räkmackor till idol. Och det sitter aldrig fel med ett par räkmackor!!

Sug och svälj trevlig hälg!!!

Hejdå

Tripp till Uppsala!!!

Idag så gick man upp när klockan slog 09.00. För att först gå in och raka sig och duscha av sig. Och sen var det bara att vänta på bröderna Eriksson skulle komma. Och när dem väl kom så snackade vi en stund innan vi for vidare mot Uppsala, och maskinvisningen. Sedan när vi kände att det räckte med titten på maskinerna, så åkte vi till en fiskeaffär och kikade lite. Men titten där blev ganska snabb. Sen for vi till Gränby centrum en sväng. Anders köpte en platta coke cola. Han är ett riktigt coke cola monster!!!

Och när vi gjorde det. Så gick vi och tog en varsin burgare på Burgerking. Sen var det hemfärd. Jag tycker att det var en alldeles lagom tripp idag. Inte för lång och inte för kort.

Nej nu ska jag äta!!

Hejdå allihopa!!

Mitt måleri!!

hej hej!
Idag tänkte jag sätta ut lite bilder på det jag har målat. Gunnel har tjatat lite på mig att jag ska göra det:) Så nu tänkte jag göra det då. Så idag blir det inte så mycket skrivande. Det blir dess mer bilder idag:)

































Det där var alla så länge!!!

 

Hej svejs!!


RSS 2.0