Alfred 1 år!!!

Ja, idag har vi varit på 1 års kalas i Sandviken. Det har varit trevligt, med massa bus och skratt. Men vi kom dit så låg födelsedagsbarnet och sov, men Alfred vaknade efter ett tag. Så då fick Alfred öppna alla sina presenter..

Och när allt det var klart så blev det fika dax.. Och det var det roligaste fikat jag har varit med någon gång.. det var ju inte bara jag som vek mig av skratt.

Först så fick Alfred blåsa ut ljuset på sin första tårta, och sen var det dax att hugga i en bit av den, och den var ju inte ju inte liten heller. Men den låg ju inte så länge på Alfreds tallrik heller, tårtan var överallt utom på tallriken.

 Jag tror att Alfred hade  mer tårta på sig själv än det var på hans tallrik.. Ja, jag säger det bara!! Vilket kalas.

Men det var inte lika roligt för Vilhelm idag, för han var inte så pigg idag. Men det syndes inte på han när vi kom dit, men när vi skulle ta och åka hem, så såg han hängig ut. Det visade sig att han hade 39.8 i feber.. Sen åkte vi hem till Kågbo och åt mat, det blev makaroner och skinksås, Gott!! Efter vi hade varit där en stund så åkte vi hemåt Söderfors. Men först skjutsade jag hem brorsan hem till Tierp.

Så nu är det kväller, sitter och skriver blogg och kollar på Gangster. På kanal 4. Ser fram emot morgondagen, för då blir det svampplockning till 100%. Vi blir ett gäng som ska ut: Det blir jag, Thessan, Gunnel, Krister och morsan. Och så Frasse då så klart.. Hejsvejs allihopa!!!

Lördag!!

Ja då var det lördag då!!! Idag har det varit en lugn dag, vi har plockat och städat undan lite. och så har vi varit ner till affären en sväng. Sen gjorde vi en potatisgratäng och grillade. Och det blev mycket smarrigt, så tog vi en varsin kall öl till. Och då blev det ännu godare!! Nu ligger gumman i badet och skriker på att jag ska komma, men jag har ju tid, för jag skriver ju blogg.. Men jag ska väl också bada eller duscha sen. Men först ska jag raka mig tänkte jag... Så man blir ren och fin tills imorgon, när man ska på kalas. Vi ska till Sandviken.. Syrrans minsta fyller 1 år..


Då blir väl tårta och bullar förstår jag, och mycket liv i från barnen. men det är väl så det ska vara på barnkalas..Men innan vi åker så ska vi vänta på Anders "brorsan". Och när han har kommit, då bär det av till Sandviken.

Men nu har inte jag tid med det här längre. För nu ska jag hoppa i badet med gumman min som väntar där inne:)

Ha det så bra där ute mina nära & kära!!!

Hejdå!!!

En dag hemma!!!!

Idag har vi bara varit hemma och donat lite. Vi började med att rensa 6 kilo svamp, och sen förvällde vi dem och frös in. Så nu har vi 13 påsar i frysen. Men vi har inte fått nog av det, för på måndag ska vi ut igen. För då kommer Thessans föräldrar hit och plockar också... Sen när svamprensningen var klar så kom morsan och hälsade på. Vi kollade på fotboll och pratade en massa goja, och åt mat.  Sen vid 19 tiden kom farsan och hämtade morsan. Men farsan hade ju så bråttom hem, för han skulle hem och titta på postkodmiljonären..Men, medans dem var kvar, så var det några snorungar som kastade äpplen på våran balkong, dem har kastat ägg förut också... Haha, just NU!! Står vi och kollar på ett gräl emellan ett gäng ungdommar, dem har sparkat ut en ruta på huset bredvid. Och dem förtsätter att skrika och lever fan utanför...Ibland undrar man vart det är man bor.. Men det är ingen idé att lägga näsan i blöt..Nej. nu ska jag ta fram lite snacks och sätta mig i soffan och kolla om det är någon bra film:)

Hejdå, puss och kram!!!

Onsdags äventyr!!!!

Dagen började med att jag vaknade vid 09:15, men jag gick och lade mig igen, och sov till 10:05. Och då vaknade gumman också.  Sen började jag att måla på min drake som jag nästan är klar med, men det är lite småjobb kvar på den. Sen bar det av till Tierp och hälsa på brorsan en sväng. Gumman hjälpte han med datorn b.l.a, och vi snackade massa goja.Sen drog gumman och jag och åt mat på stationpizzerian. Det var gott, tyckte vi. När vi var på väg hem tittade vi in till Villbo och hälsade på grabbarna Eriksson. Och så blev det lite prat där med, och så fick jag ett jobb av dem, som jag ska göra. Ska hugga ner 4 björkar.Men jag vet inte när jag ska göra det!! Sen var det hemresa, kom inte hem förrän kl 21:00..Nu sitter vi vid en varsin dator och ugglar, och det blir nog så tills man går och trynar!!!


Hejsvejs!!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0